top of page

Vice-Voorzitter

Assisteer de voorzitter, maak een begroting met de penningmeester, schrijf een strategie met Media & Marketing: Maak impact als vice-voorzitter!

Deadline: zaterdag 11 mei 2024, om 23:59

Mirna (1).jpg

Mirna Nasr

Vicevoorzitter 23|24

"Als je vragen hebt over het bestuur of de functie Vice-Voorzitter, schroom dan niet en stuur me een bericht via email!"

Wat doe je?

De rol van vicevoorzitter is van essentieel belang binnen het bestuur. Als vicevoorzitter neem je de taken over van de voorzitter wanneer deze afwezig is. Je werkt nauw samen met de voorzitter en vervult diens taken wanneer dat nodig is. De vicevoorzitter heeft een adviserende rol ten opzichte van de voorzitter. Je richt je als vicevoorzitter op de communicatie binnen de vereniging en onderhoudt externe relaties. Dit omvat het benaderen van sprekers voor bijeenkomsten en het onderhouden van contacten met externe partijen. Daarnaast werk je nauw samen met de penningmeester op het gebied van acquisitie. Ook ben je verantwoordelijk voor het aanvragen van erkenning en het profileringsfonds. Je helpt het overzicht te bewaren en draagt bij aan het vinden van oplossingen.

Wat zit er voor jou in?

Na een bestuursjaar bij SV MUSA ben je gegarandeerd persoonlijk en professioneel gegroeid. Het stelt je in staat essentiële vaardigheden te ontwikkelen zoals leiderschap, teamwork, taakbeheer, zelfs als je ze nog niet bezit. 

Je wordt ook uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen. Het mooie van het bestuurslidmaatschap is dat je jezelf zoveel kunt uitdagen als je wilt. Het dienen op een bestuur biedt je praktische ervaring die je cv kan verrijken en je kan laten opvallen bij toekomstige sollicitaties, ongeacht de (studie)richting die je (uiteindelijk) kiest. Als bestuurslid heb je enorme mogelijkheden om je netwerk op te bouwen en/of uit te breiden. 

Je hebt de kans om samen te werken met andere (islamitische) studentenverenigingen, bedrijven (inclusief recruiters) en andere organisaties. Niet onbelangrijk is dat je solliciteert voor een positie bij een islamitische studentenvereniging. Je belandt in een omgeving waar je bewust en onbewust wordt aangemoedigd om een betere moslim te worden en je religieuze kennis op te bouwen en te verdiepen. 

Daarnaast help je moslimstudenten aan de UvA om hun religieuze identiteit beter tot uiting te brengen, bijvoorbeeld door een fatsoenlijke gebedsruimte. Je bouwt en onderhoudt een gemeenschap waar (nieuwe) moslims zich thuis voelen, samen kunnen eten, drinken en lachen.

Wat vragen wij?

  • Je bent een voltijdstudent aan een universiteit (of hogeschool) in Amsterdam;

  • Je bent gemotiveerd, creatief en leergierig;

  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Het vermogen om snel te schakelen tussen taken;

  • Creatieve ideeën, maar ook het vermogen om anderen ruimte te geven om hun ideeën te delen;

  • Het vermogen om anderen te motiveren en een teamspeler te zijn, maar ook zelfstandig te kunnen werken;

  • Ervaring binnen een bestuur of studentenraad is een pré, maar niet vereist;

  • Je kunt ±12 uur per week besteden aan SV MUSA.

bottom of page