top of page

Penningmeester

Heb jij een talent voor cijfers en een passie voor vooruitgang? Stap in de rol van penningmeester bij SV MUSA en stuur onze financiën richting toekomstige groei!

Deadline: zaterdag 11 mei 2024, om 23:59

DSC_0245 (1).jpg

Anass Airad

Penningmeester 23|24

"Heb je vragen, twijfels over wat dan ook, of wil je gewoon wat meer informatie over het bestuur, de functie en/of de sollicitatieprocedure, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via e-mail!" 

Wat doe je?

Als penningmeester overzie je alle aspecten van de financiën van SV MUSA. Hierbij is het belangrijk dat je de inkomsten en uitgaven van de vereniging nauwlettend in de gaten houdt, dit administratief verwerkt en tijdig rapporteert aan het bestuur (wekelijks) en leden (halfjaarlijks). 1-2 uur p/w

Een belangrijk aspect van het penningmeesterschap bij SV MUSA is het innen van de jaarlijkse ledencontributie en het ontvangen van alle andere vormen van inkomsten zoals donaties en tickets. Hierbij is heldere communicatie enorm belangrijk. <1 uur p/w

Op gebied van acquisitie neem je het voortouw waarbij je actief potentiële sponsors of partners zoekt en benadert. Als de organisatie interesse toont, onderhandel jij voor gunstige voorwaarden en sluit jij de sponsorovereenkomst. 4 uur p/w

 

Naast het penningmeester zijn, ben je ook een bestuurslid waarin je bijdraagt bij een breed scala aan onderwerpen. Jouw stem en expertise weegt mee bij de besluitvormingsprocessen binnen de vereniging. Daarnaast zullen de algemene taken binnen het bestuur onderling (eerlijk) verdeeld worden. 2 uur p/w

Wat zit er voor jou in?

Na een bestuursjaar bij SV MUSA zul je gegarandeerd gegroeid zijn op persoonlijk en professioneel vlak. Het stelt je in staat essentiële vaardigheden zoals leiderschap, teamwork, task management te ontwikkelen, ook als je deze niet hebt. Daarnaast wordt je ook uitgedaagd om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. Het mooie van in het bestuur zitten is dat je jezelf zoveel kunt uitdagen als dat je wil. 

Het vervullen van een bestuursfunctie biedt je praktische ervaring die je CV kan verrijken en je kan laten opvallen bij toekomstige sollicitaties, ongeacht de (studie)richting die je (uiteindelijk) kiest.

Als penningmeester en bestuurslid krijg je enorm veel kansen om een netwerk op te bouwen en/of deze uit te breiden. Je hebt de kans om samen te werken met andere (islamitische) studentenverenigingen, bedrijven (dus ook recruiters) en andere organisaties.

Niet onbelangrijk is dat je solliciteert voor een functie bij een Islamitische studentenvereniging. Je belandt in een omgeving waarbij je bewust en onbewust gestimuleerd wordt om een betere moslim te worden en je religieuze kennis op te bouwen en te verdiepen. 

Daarnaast help je moslimstudenten op de UvA om hun religieuze identiteit beter te kunnen uiten, bijvoorbeeld door middel van een fatsoenlijke gebedsruimte. Je bouwt en onderhoudt een community waar (nieuwe) moslims zich thuis voelen, samen kunnen eten, drinken en lachen.

Wat vragen wij?

  • Je bent een student aan een universiteit of hogeschool in Amsterdam

  • Je bent gemotiveerd, creatief en leergierig

  • Je beheerst de Engelse taal

  • Je bent in staat om ±8 uur per week aan SV MUSA te besteden

  • Je hebt affiniteit met Excel

  • Je bent bereid om fouten te maken én hiervan te leren

bottom of page