Bestuurslid
Media & Marketing

Ben je een student met een creatieve inslag en een passie voor marketing?

Hier krijg je de kans om de stem van onze vereniging te vormen, onze promotiestrategieën te vernieuwen, en praktijkervaring op te doen!

Deadline: zaterdag 11 mei 2024, om 23:59

Wat ga je doen?

Als bestuurslid Media & Marketing heb je de verantwoordelijkheid om de studentenvereniging te verbinden met de buitenwereld, zowel online als offline. Het is jouw taak om leden en volgers op de hoogte te houden van evenementen en andere belangrijke zaken. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om promoties en campagnes.

Je leidt een team van 6 en zorgt ervoor dat evenementen goed gepromoot worden op promotiekanalen zoals Instagram, Facebook, WhatsApp en Email. Je zorgt ervoor dat posters en promotieteksten op tijd af zijn. Daarnaast verbeter je de website zoveel mogelijk. Een andere verantwoordelijkheid is het werven van nieuwe leden via social media kanalen, wat vooral in de eerste paar weken van het studiejaar belangrijk is.

Een bestuursjaar bij een islamitische studentenorganisatie zorgt voor je persoonlijke ervaring. Je zult veel leren over hoe een bestuur en een organisatie functioneert. Je leert goed werken in een groter team, zelfstandig werken en initiatief nemen. Een bestuursjaar wordt steeds meer een criterium bij grotere bedrijven. Een bestuursjaar kan je een voorsprong geven bij het solliciteren naar een stage, werkbeurs of fulltime baan. Op religieus gebied zul je veel groeien, of je dat nu beseft of niet. Ook leer je hands on over het media & marketing veld en doe je ervaring op, wat erg handig is als je een carrière in dat (of een aanverwant) veld overweegt.

• Je studeert aan een universiteit in Amsterdam

• Je bent in staat om op consistente basis 10 uur per week aan MUSA te besteden .

• Je hebt affiniteit met design, oog voor detail en bent creatief .

• Kan leiding geven aan een team van 6 personen.