Commissielid Evenementen

Deadline:  Donderdag 8 februari 2024 om 23:59

Wat ga je doen?

Als Commissielid Evenementen heb je de verantwoordelijkheid om te helpen bij de organisatie van leuke en leerzame evenementen voor leden en niet-leden.

Je maakt deel uit van een team onder leiding van het evenementenbestuurslid. Samen brainstormen jullie over welke evenementen georganiseerd moeten worden op basis van de behoeften van de studentenvereniging als geheel, leden, niet-leden, nieuw leden en meer. Ook help je bij de organisatie van het evenement zelf en tijdens het evenement zelf om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Eerst en vooral levert het helpen in een islamitische organisatie en het organiseren van islamitische evenementen je sadaqah op. Of het nu gaat om islamitische lezingen, om moslimstudenten bij elkaar te brengen, zodat ze een band kunnen opbouwen.

Een commissiejaar bij een islamitische studentenorganisatiezal u voorzien van persoonlijke ervaring binnen een organisatie. Je leert hoe een commissie en een organisatie functioneren. Je leert goed samen te werken in een groter team, zelfstandig te werken en soms initiatief te nemen. Een commissiejaar geeft je ook de mogelijkheid om in de toekomst de rol van Bestuurslid Evenementen op je te nemen.

- Je bent student aan een universiteit of hbo in Amsterdam.

- Je kunt in teamverband werken en weet hoe je de toegewezen taken gedaan krijgt.

- Je kunt elke maand helpen bij 1 of 2 evenementen die ongeveer 4 uur duren.

- Je bent in staat commissievergaderingen bij te wonen die twee keer per maand plaatsvinden en 2 uur per vergadering in beslag nemen.

- Je beheerst de Engelse taal zowel in spraak als schrift.

Belangrijk: Binnen de commissie is de voertaal Engels

Deadline: Donderdag 8 februari 2024 om 23:59