Voorzitter

Als voorzitter ben je het hoofd van de vereniging en zorg je ervoor dat de vereniging een goed geoliede machine is!

Deadline: zaterdag 11 mei 2024, om 23:59

Abdullah Arabaci

Voorzitter

23|24

Heb je vragen, twijfels over wat dan ook, of wil je gewoon wat meer informatie over het bestuur, de functie en/of de sollicitatieprocedure, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via e-mail!

Wat doe je?

Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het bestuur. Het is belangrijk om overzicht te houden over het bestuur en de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging, dus het is belangrijk om overal goed van op de hoogte te zijn. Daarnaast knoop je alle losse eindjes aan elkaar en hakt knopen door als dat nodig is. Je staat stevig in je schoenen en houdt rekening met de meningen en adviezen van bestuursleden en bent in staat zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Ook ben je in staat een overkoepelende vereniging te voeren om verschillende facetten op sociaal, educatief en religieus vlak met elkaar te verbinden.

Ten eerste beheer je de interne zaken van de vereniging. Je kent de mening van je medebestuursleden, weet waar ze mee bezig zijn en weet wat hen bezighoudt. Je neemt van tijd tot tijd deel aan commissievergaderingen om ervoor te zorgen dat de activiteiten goed verlopen. Ten tweede vertegenwoordig je de vereniging naar buiten toe. Je staat aan het hoofd van de vereniging, hebt contact met de leden, vergadert met de universiteit en tekent contracten met bedrijven.

Als je een bestuursjaar doet, doe je veel vaardigheden op die je later in je leven zullen helpen. Teamwerk en communicatie zijn basisvaardigheden die je tijdens je jaar zult ontwikkelen. Je leert ook hoe je professioneler kunt worden, wat je op de werkvloer zal helpen. Als voorzitter krijg je aanvullende vaardigheden zoals evenementenplanning, teammanagement, projectmanagement en leren omgaan met onverwachte situaties.

• Je bent student aan de Universiteit van Amsterdam

• Je bent consistent, gemotiveerd en betrouwbaar

• Je kunt minimaal 15 uur per week aan MUSA besteden

• Je hebt je eerste jaar aan de universiteit succesvol afgerond

• Eerdere bestuurservaring is een pluspunt, maar geen vereiste

• Je hebt een goede beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;