Meld je aan bij de Media en Marketing commissie!

Maak een impact op mede Muslim studenten met jouw marketing creativiteit

Waarom Media en Marketing commissie?

Ben jij een creatieveling met wilde ideeën over hoe je de evenementen van svMUSA kunt promoten en nieuwe leden kunt bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De marketingcommissie is de perfecte plek voor jouw passie voor marketing. Ervaring of een achtergrond in marketing is een pluspunt, maar niet noodzakelijk!

Wat zal you doen als Media en Marketing commissie member?

Je zult nieuwe en creatieve manieren bedenken om svMUSA te promoten bij zowel leden als niet-leden. Dit omvat het in de gaten houden van de behoeften van onze leden, tot het creëren van media om onze leden te informeren, zoals het maken van posters en het bijwerken van de website. Daarnaast zul je ook manieren vinden om nieuwe leden aan te trekken!

Photographer

Creator

General
Committee
Member

Manager

Manager

Photographer

In de commissie is diegene verantwoordelijk voor het maken van foto’s en videobeelden. Tijdens evenementen is deze commissielid bezig met het vastleggen van mooie beelden die vervolgens gebruikt kunnen worden voor onze website en andere social media kanalen.

Waarom is deze functie essentieel voor onze vereniging?

Deze functie is voor onze vereniging essentieel omdat onze volgers hierdoor een kijkje kunnen nemen in onze evenementen en zo de sfeer kunnen proeven. Deze beelden kunnen vervolgens dan ook gebruikt worden om terug te blikken naar onze evenementen.

Binnen deze functie wordt er van je verwacht dat je zoveel mogelijk aanwezig kunt zijn bij onze evenementen maar verschilt dit echter per maand/per evenement. Voor deze functie is het hebben van ervaring op het gebied van fotografie/videografie een pré.

Content Creator

Als Content Creator ben jij binnen de commissie verantwoordelijk voor het maken van posters en flyers voor aankomende evenementen. Ook zul je verantwoordelijk zijn voor het maken van content voor onze verschillende marketingkanalen.

Binnen de commissie als Content Creator krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je creativiteit tot leven te brengen!

Waarom is deze functie essentieel voor onze vereniging?

Het is belangrijk dat leden en ook non-leden op de hoogte blijven van evenementen en onze vereniging leren kennen. Hierbij is het dus belangrijk om het zo mooi en aantrekkelijk mogelijk te maken zodat wij nog meer leden kunnen ontvangen en zo dus nog meer evenementen kunnen organiseren.

Heb jij al enigszins ervaring met ontwerpen en/of ben je geïnteresseerd om jezelf hierin te ontwikkelen? Dan zouden wij jou graag in ons team hebben als Content Creator!

General Committee Member

Als algemene commissie lid ondersteun je de gehele media & marketing commissie en help jij waar het nodig is. Denk hierbij aan het editen van foto’s, schrijven van teksten voor promoties, ondersteunen bij het maken van foto en videobeelden voor social media etc.

Binnen deze functie is er dus veel variatie en ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van jouw team. Hierbij krijg jij dan ook de kans om te ontdekken waar jouw interesses liggen!

Waarom is deze functie essentieel voor onze vereniging?

Wanneer er hulp nodig is binnen de commissie ben jij als algemene commissielid degene die de ander ondersteund. Hierdoor blijft alles soepel lopen en kunnen wij als commissie zo effectief mogelijk blijven werken.

Ben jij geïnteresseerd in deze positie en wil jij graag de ander ondersteunen binnen de Media & Marketing commissie? Meld je dan snel aan als Algemene Commissielid!

Marketing Manager

Als Marketing Manager ontwikkel jij creatieve marketingstrategieën om onze online aanwezigheid op verschillende sociale mediaplatforms te verbeteren. Ook werk jij samen met het team om innovatieve offline marketingcampagnes te bedenken en uit te voeren. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor het analyseren van marketingprestaties en zorg jij voor datagestuurde aanbevelingen voor voortdurende verbetering.

Waarom is deze functie essentieel voor onze vereniging?

Door middel van jouw functie kunnen wij meer mensen bereiken, waardoor moslim studenten de mogelijkheid krijgen om elkaar te leren kennen en onze evenementen kunnen bijwonen!

Heb jij al enigszins ervaring met marketing en/of ben je geïnteresseerd om jezelf hierin te ontwikkelen? Dan zouden wij jou graag in ons team hebben als Marketing Manager!

Website Manager

Binnen deze functie is er dus veel variatie en ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van jouw team. Hierbij krijg jij dan ook de kans om te ontdekken waar jouw interesses liggen.

Waarom is deze functie essentieel voor onze vereniging?

Door middel van onze website krijgen wij de mogelijkheid om onze leden en bezoekers te informeren over verschillende onderwerpen, promoten wij onze evenementen en kunnen mensen contact met ons opnemen wanneer dat nodig is. Hierdoor is het noodzakelijk dat onze website dus goed functioneert!

Heb jij al enigszins ervaring met het beheren van websites (bv. Wix) en/of ben jij geïnteresseerd om jezelf hierin te ontwikkelen? Dan zouden wij jou graag in ons team hebben als Website Manager!

Belangrijk: We verwachten dat elk commissielid deelneemt aan de vergaderingen voor Media & Marketing, die doorgaans tweemaal per maand plaatsvinden en ongeveer 2 uur duren.

Meld je snel aan!

Bedankt de aanmelding!

Untitled (108 × 151 mm) (150 × 150 mm) (1).jpg

Nog vragen?

Weet je niet goed wat je kunt verwachten of heb je vragen over de verschillende functies binnen de commissie? Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het indienen!