za 01 jul

Eid BBQ

We are excited to announce our last event of this academic year! On the 1st of July between 16:00-20:00 we will be organizing a BBQ to wrap up this year and celebrate Eid together. This will be a day filled with delicious food and great company!

Registration is closed
See other events
Eid BBQ

Tijd en locatie

01 jul 2023, 16:00 – 20:00

Amsterdam, Westerpark, Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

Assalamu Aleikum,

We zijn verheugd om ons laatste evenement van dit zomerseizoen aan te kondigen! Op 10 september tussen 14:30 en 18:30 uur in het Westerpark organiseren we een BBQ om de zomer af te sluiten. De exacte locatie in Westerpark wordt op de dag zelf met je gedeeld. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk je tickets haalt en nodig je vrienden uit! Tijdens dit evenement krijg je ook de kans om het nieuwe bestuur te ontmoeten als je dat nog niet hebt gedaan. In sha Allah zien wij jou daar.

Datum: 10 september 2023

Tijd: 14:30-18:30

Locatie: Westerpark, Amsterdam

Prijs voor leden: €4,99

Prijs voor niet-leden: €7,49

Opmerking: vergeet niet dieetrestricties te vermelden bij aanmelding, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het bereiden van het eten!