top of page

Wed, May 10

|

Amsterdam

Lezing "Hoe om te gaan met twijfels in je geloof?"

Een van de kenmerken van een moslim is het hebben van een geloof dat waterdicht is, en het hebben van een hart waar geen ruimte is voor twijfels. Wat is waswas en wat zijn de twijfels die moslims het meest meemaken? Op 10 mei geef ustadh Selim Saldiran een lezing over de desbetreffende onderwerpen.

Registration is closed
See other events
Lezing "Hoe om te gaan met twijfels in je geloof?"
Lezing "Hoe om te gaan met twijfels in je geloof?"

Time & Location

May 10, 2023, 7:00 PM – 9:00 PM

Amsterdam, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam, Netherlands

About the event

as-Salamou ‘Alaykoum iedereen!

Allah ﷻ zegt in de Qur’ān: ٱلۡحَقُّ مِن رَّبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ ٱلۡمُمۡتَرِينَ

Dit is de Waarheid van jullie Heer. Behoor dus niet bij degenen die twijfelen (2:147)

Een van de kenmerken van een moslim is het hebben van een geloof dat waterdicht is, en het hebben van een hart waar geen ruimte is voor twijfels. In de hedendaagse samenleving en de sterk geseculariseerde wereld waarin veel moslims leven, worden velen van ons geforceerd om te worstelen met allerlei vragen over Allah ﷻ de Profeet ﷺ en allerlei onderwerpen met betrekking tot de Islam. Echter is er een verschil tussen het horen van waswas en het hebben van twijfels! Wat is waswas en wat zijn de twijfels die moslims het meest meemaken? Op 10 mei gaat ustadh Selim Saldiran ons begeleiden door de desbetreffende onderwerpen. Ustadh Selim is imam en docent. Naast academische studies, heeft hij ook via de traditionele en klassieke wegen islamkennis opgedaan.

Het evenement zal plaatsvinden op het Roeterseiland, in zaal C0.01 van 19:00 tot 21:00. De inloop begint vanaf 18:30. Er zal ook ruimte zijn om vragen te stellen!

Share this event

bottom of page