Mon, Jun 10

Amsterdam, Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam, Netherlands

About the event

Ons geloof zit in ons hart, maar kunnen we het verwoorden? 📖

We nodigen je uit voor een verhelderende lezing die ingaat op de rationele argumenten die de waarheid van de Islam bevestigen. Met duizenden mensen die elk jaar bekeren tot de Islam of hun geloof verlaten, willen we deze belangrijke punten bespreken:

•⁠ ⁠Waarom is de Islam de waarheid?

•⁠ ⁠Hoe kunnen rationele argumenten worden gebruikt om dit geloof te onderbouwen?

Tijdens de lezing zullen tevens bewijzen en argumenten van grote Islamitische geleerden worden behandeld en geanalyseerd.

Spreker: drs. Selim Saldiran, een imam, leraar en schrijver, verwierf zijn basiskennis van de islam op jonge leeftijd in Nederland. Hij vervolgde zijn studie in Turkije, Jordanië en Egypte, waar hij een diepe en uitgebreide kennis van de islamitische leer opdeed.

Evenement Details:

•⁠ ⁠📅 Datum: 10 juni

•⁠ ⁠🕒 Tijd: 16:45 – 20:30

•⁠ ⁠📍 Locatie: Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

•⁠ ⁠💰 Kosten: Leden: €1, Niet-leden: €3

We kijken uit naar je deelname aan dit verrijkende evenement. Reserveer vandaag nog je plek!